Recherche, Safety & Security
Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Veenman Veiligheidmanagement is hét adviesbureau om u te ondersteunen in het beschermen van uw primaire processen en waarbij wij de continuïteit van uw organisatie willen waarborgen.

Gezamenlijk zullen wij kijken waar de valkuilen binnen uw organisatie zich bevinden en op basis hierop zullen wij een partnership aangaan om deze te dempen. Wij kunnen de problematiek aanpakken op een manier die bij uw organisatie past en daarbij gaan wij altijd uit van uw behoefte.

Wij zullen dit zoveel mogelijk op een integrale wijze doen maar kunnen dit ook op deelgebieden voor u doen. Dit doen wij o.a. door u te adviseren/ondersteunen bij het opstellen en implementeren van beleid gerelateerd aan de diverse deelgebieden omtrent veiligheid en het organiseren van diverse trainingen en opleidingen voor uw personeel en management.

Tevens beschikt de organisatie over een, door het ministerie van justitie erkende, recherche en onderzoek afdeling. Deze kunnen u o.a. ondersteunen in het screenen van toekomstig personeel, het doen van onderzoek naar onrechtmatig ziekteverzuim, interne fraude en aanverwante zaken. Onze klanten bevinden zowel binnen de private alsook de publieke sector.