Recherche, Safety & Security

Trainingen en opleidingen

Naast het adviseren en ondersteunen van onze relaties bij het formuleren en implementeren van beleid, dragen wij ook graag bij in het verhogen van het kennisniveau binnen uw organisatie als vervolg hierop. Binnen alle lagen van uw organisatie zijn mensen het grootste gemeengoed waardoor uw organisatie kan bestaan en kan groeien in alle aspecten. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Beleid is één ding maar kennis en het uitvoeren hiervan is een tweede. Meer kennis bij uw medewerkers draagt bij aan de motivatie van uw medewerkers en een constante ontwikkeling binnen uw organisatie.

Wij bieden dan ook verschillende trajecten aan waarin de wens van de klant voorop staat. Onze trainingen en workshops zullen dan ook altijd maatwerk zijn. Maar hebben bijna allemaal als rode draad: De houding, het gedrag, de communicatie en de bejegening door de professional.

Naast deze maatwerk trainingen bieden wij ook een aantal open inschrijvingen aan waarbij de cursist van te voren zijn/haar leerdoelen dient aan te geven zodat deze ook in de trainingen verwerkt kunnen worden.

Wij bieden o.a. de volgende trainingen aan.

  • Herkennen van en omgaan met agressie;
  • Weerbaarheidstraining
  • Fysieke weerbaarheid training voor beveiligingspersoneel
    (procedures en protocollen)
  • Overval preventie en hoe te handelen bij een overval
  • Opleiding Particulier Onderzoeker/Bedrijfsrechercheur
  • Coach trajecten (zowel individueel als teams)
  • BHV training (gecertificeerd)

Naast bovengenoemde trainingen organiseren wij ook symposiums in relatie tot diverse onderwerpen die spelen binnen uw organisatie. Waarvan u wilt dat uw personeel op een leuke, ludieke wijze kennis neemt van de onderwerpen die u belangrijk vindt en dat men dit dan ook in de praktijk tot uitvoer zal brengen. Heeft u niet de tijd voor een dag training dan bieden wij ook diverse korte workshops aan om bewustwording te creëren in relatie tot de diverse onderwerpen gerelateerd aan veiligheid.

Zoals genoemd zijn al onze trainingen op maat en gebaseerd op uw wensen en behoeften.